Tarife servicii de ingrijire Căminul de Bătrâni Maria - Constanța

Căminul de bătrâni Maria din Constanța oferă servicii complete pentru îngrijirea persoanelor vârstnice și beneficiază de o echipă specializată, calificată și cu o impresionantă calitate umană, gata să-și pună toată iscusința și experiența la dispoziția persoanelor vârstnice, atat de dragi dumneavoastră.

Prețurile serviciilor noastre pornesc de la 3600 Lei.

Prețul pentru un loc în căminul de bătrâni din Constanța începe de la 3600 lei și include absolut tot ceea ce este necesar pentru o ședere confortabilă, plină de bună dispoziție.

Ai nevoie de cineva care să te ajute cu îngrijirea unei rude în vârstă?

Având dotări la cele mai înalte standarde, asigurând un mediu modern și servicii sanitare la superlativ, căminul de bătrâni Maria din Constanța este gata să ofere persoanelor vârstnice din familia dumneavoastră tot ceea ce este necesar pentru o bătrânețe fericită și lipsită de griji. Căminul de bătrâni Maria răspunde nevoilor persoanelor vârstnice printr-o echipă specializată în îngrijirea socio-medicală, prin dotări la cele mai înalte standarde și prin capacitatea de a trata și de a monitoriza beneficiarii în cele mai bune condiții.

✔️ Servicii complete de cazare (camere cu 1,2 sau 3 paturi);

✔️ Servicii complete de masă (meniu pregatit de nutritionist: 3 mese pe zi și 2 gustări);

✔️ Servicii medicale (supraveghere medicală 24/7,administrare medicație);

✔️ Consiliere psihologică;

✔️ Personal calificat;

✔️ Kinetoterapie (acces la sala de recuperare, masaj de recuperare);

✔️ Servicii de îngrijire personală (igienizare, toaletare, asistare în timpul servirii mesei și în timpul activităților zilnice);

✔️ Asistența socială (ajutor în activitățile zilnice și de recreere, plimbări în parcul și grădină proprie)

Completează formularul de mai jos pentru o ofertă financiară personalizată și haide să îți enumerăm beneficiile oferite de căminul nostru.