Îngrijirea unei persoane cu Alzheimer sau demență implică adesea o echipă de oameni. Indiferent dacă persoana vârstnică suferă de demență, boala Alzheimer, Parkinson sau alte boli neurologice, Căminul de Bătrâni Maria-Constanța deține toate resursele umane și materiale necesare pentru buna îngrijire a persoanei respective.

Îngrijirea formelor incipiente ale bolilor neurologice

În stadiul incipient ale bolilor neurologice precum Alzheimer, majoritatea oamenilor funcționează independent. Persoanele bolnave pot să participe la activități, să se hrănească singure, au mobilitate și pot lua parte la jocuri de societate. Însă, rolul nostru în îngrijire este unul important: să oferim sprijin și companie și să ajutăm la planificarea viitorului.

Îngrijirea formelor avansate ale bolilor neurologice

Etapele avansate ale acestor boli pot dura de la câteva luni la câțiva ani. Pe măsură ce boala progresează, de obicei este necesară îngrijire intensivă, non-stop. Echipa noastra este disponibilă permanent pentru a satisface nevoile complexe de îngrijire și medicale ale rezidenților cu demență severă și Alzheimer, de la hrănire până la asigurarea mobilității.

Camin de batrani si Azil de batrani Constanta